Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Следователят Бойко Атанасов коментира факта, че Лаура Кьовеши отхвърли седем

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Следователят Бойко Атанасов коментира факта, че Лаура Кьовеши отхвърли седем
Коментари Харесай

Следовател за шамара на Кьовеши: Тази прокуратура не се бори с корупцията, тя създава индулгенция за управляващите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Следователят Бойко Атанасов разяснява обстоятелството, че Лаура Кьовеши отхвърли седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България:

" За мен е доста значимо какво тъкмо ще се случи в Европейската прокуратура, това е един тест за Лаура Кьовеши, за екипа, който тя се пробва да построи. Очевидно в България процедура за европейски делегирани прокурори не беше извършена. Имаше нещо приблизително сред конкурс за хубост и екскурзоводи. Защото се акцентира не на техните качества, а на нещо друго като образование по разнообразни екзотични места.

Членове на прокурорската българска гилдия обявиха,че няма да поддържат нито един, който приказва за делата си. Това беше нещо друго от конкурс за прокурори. 
Европейската прокуратура в лицето на Лаура Кьовеши желае да направи конкурс за делегирани прокурори. Тряба да се откри това прокурори ли са или едни красиви лица, които ще желаят да пътешестват по света. 

В България това статукво, което ръководи и правосъдната система в това число, желае да няма такива хора. Нашата прокурорска гилдия е като стоманена бариера и не разрешава българин да отиде да проверява тези хора, които стоят зад номиниралите самата прокурорска гилдия. Съпротивата от ГЕРБ беше голяма. Тази прокуратура не се бори с корупцията, тя основава индулгенция за ръководещите. Подиграха се със соблствения си артикул. 

Европейската прокуратура ще анализира и несъмнено ще извика всичките 10 индивида, с цел да ги изслуша. Тук ще забележим дали Лаура Кьовеши ще работи до край. Ако стане по този начин, ще има крушение по тези следствия. Тези хора не бяха тествани като прокурори във връзка с чисто човешки качества. "  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР